Sound1.com
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Info om personvern og cookies

Denne personvernerklæringen gjelder for Sound1.com.
Sound1.com / Marios Musikk AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettstedet. 

For gjenester leverert av en tredjepart gjelder tredjepartens personvernsærklæring. Dette inkluderer, men er ikke begrenset, til tjenester levert av Klarna, Mailchimp og MyStore.no

Personopplysninger som behandles

Nettstedet (Sound1.com) samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes

  • Kontaktperson
  • Firmanavn
  • Adresse (faktura- og firmaadresse)
  • Telefonnummer og e-postadresse
  • Organisasjonsnummer
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger, referansesider og IP-adresse.

Hvordan informasjon innhentes?

Sound1.com samler inn opplysninger gjennom Google Analytics, Zopim Chat, Mailchimp og gjennom kontaktskjema på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema:

  • Kontaktskjema
  • Nyhetsbrev

Formålet med informasjonen som innhentes

  • For å kunne gi tilgang til produkter og tjenester
  • For å kunne sende relevant informasjon
  • For å kunne ta kontakt og bistå eventuell assistanse
  • For å kunne vise relevant produktinformasjon slik som foreslåtte produkter

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon om kunde lagres internt i vårt datasystem.

Hvordan kan informasjonen slettes?

Om du ønsker å slette din informasjon (brukerkonto) vennligst kontakt oss på support@sound1.com 

Utlevering av informasjon til tredjepart? 

Personopplysninger hentet inn av Sound1.com deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Sound1.com kan bruker underleverandører til å levere tjenester i nettbutikken. Slik underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Sound1.com

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Sound1.com ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Bruk av informasjonskapsler/cookies

Hva er en cookie?

Vi bruker cookies, som de fleste andre nettsteder, for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre.

En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

 

Disse tjenestene bruker vi på våre sider:

Zopim

Dette er vår chat-løsning. Den gir opp mulighet til å chatte med kunder direkte på nettsidene.

Google Analytics

Dette er vårt analyseprogram som lar oss se hvor brukere kommer fra, hvilke sider de oftes besøker og hvor trafikken kommer inn fra.

MailChimp

Dette er programvaren som lar oss generere nyhetsbrev til kunder. Dette er en valgfri tjeneste som kunden selv velger å benytte. Man kan til enhver til melde seg av nyhetsbrevet vårt. Linken til det finner du nederst i hvert nyhetsbrev.

Klarna Checkout

Sound1.com benytter Klarna Checkout som betalingsløsning. Ved bruk av Klarna Checkout godkjenner kunde Klarnas egne vilkår. Du kan lese mer og disse vilkårene her. 

Andre tredjepartsapplikasjoner

Sound1.com vil ved enkelte anledninger også bruke andre tredjepartsapplikasjoner. Denne inkluderer, men begrenses ikke, til programvare som Sleeknote, Shiphero, Hot Jar.

 

Slik kan du unngå cookies

Dersom du ønsker å unngå cookies, kan du deaktivere bruken av disse i din nettleser. Merk at ved å gjøre dette vil flere av funksjonene på sidene ikke fungere.

Internet Explorer
Google Chrome
Mozilla Firefox
Safari

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke